Het Rutbeek - Enschede
ALSobstaclerun@gmail.com

De Obstacle Run

"Fight for ALS"

"fight for ALS" obstacle run

Een sportieve uitdaging

Ben je in voor een sportieve uitdaging, en wil je tegelijkertijd een goed doel ondersteunen? Dan is dit je kans! Doe mee met de ALS Obstacle Run op 19 mei 2019!

Algemene informatie

De "Fight for ALS" Obstacle Run is 4,5 kilometer lang en bestaat uit een grote variatie aan obstakels. Meedoen kost €10,- per persoon

ALS obstacle Run

Een sportieve uitdaging

Deze Obstacle Run biedt de ideale combinatie tussen een gezellige en sportieve dag en het ondersteunen van de Stichting ALS. 

Als je denkt aan een Obstacle Run denkt je vaak aan kracht, snelheid en prestatie. Bij de ALS Obstacle Run staan niet alleen deze vaardigheden centraal. Het is namelijk de bedoeling dat de obstakels getrotseerd worden door samen te werken met je groep. Bij deze Obstacle Run is samenwerking dus de sleutel tot succes!

De Obstacle Run is uitsluitend bedoeld voor groepen van minimaal 3 en maximaal 4 personen. Doe mee met: familieleden, vrienden, teamgenoten, collega’s, etc. Bent u met meer dan 4 personen? Meld u aan dan aan in meerdere groepen!
De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar. 

Algemene informatie

De ALS Obstacle Run is 4,5 kilometer lang en bestaat uit een grote variatie aan obstakels. Zo zijn er ook groepsgerelateerde obstakels, die alleen gepasseerd kunnen worden door samen te werken. De Obstacle Run vindt op 19 mei 2019 plaats op het prachtige Rutbeek en zal rond 11:00 beginnen.
Na de run is er de gelegenheid voor een hapje en een drankje.
Het inschrijven voor deze Obstacle Run kost €10,- per persoon.

Stichting ALS

Wil je meer weten over de Stichting ALS?